Matilda

Matilda heter jag och är en av delägarna i Trippande tassar. Jag är 30 år och har två hundar Tyra, tollare och Harriet, border collie. Vi är gärna ute och vandrar på fritiden eller tränar och tävlar apportering, lydnad och rallylydnad.

  Utbildning

  Säbyholm utbildningar, Hundgymnasium

  Diplomerad hundinstruktör

  Diplomerad hunddagisföreståndare

  Första hjälpen hund (2020 & 2022)

  Hundens evolution, genetik

  Beteende Hundens beteendebiologi

  I 10 år har jag jobbat på hunddagis och som dagmatte.

Maria

Maria heter jag och är en av grundarna av Trippande tassar. Jag är 35 år och mitt hundintresse har funnits med mig hela livet. Jag har två Whippets som jag på fritiden vandrar mycket tillsammans med, gärna i Bergslagen. Annars är favoritaktiviteten att jaga släphare på kapplöpningsbanan, fort ska det gå!

Erfarenhet och utbildningar

  Skk's Hunduppfödarutbildning (2019-2020)

  Diplomerad hunddagis och hundpensionatsföreståndare (2016-2017)

  Första hjälpen, hund (2016 & 2022)

Samt många års erfarenhet inom hunddagis, pensionat och som dagmatte. (2011 och framåt)

Sara

Sara heter jag, är 27 år gammal och jobbar heltid på Trippande tassar. Jag har jobbat med hund på heltid sen 2017 på olika sätt, både som anställd och som egenföretagare. Hemma har jag en dansksvensk gårdshund på 6 år och en bordercollie på 4 år som jag tränar och tävlar agility med.

  Erfarenhet och utbildningar

  Hundinstruktör, hunddagisföreståndare (Hundens Hus 2016-2017)

  Hundpsykolog, fear free hantering (Hundens Hus 2017-2018)

  Agilityinstruktör (2018)

  Första hjälpen hund (2019)

Hanna

Hanna heter jag, är 28 år och jobbar heltid på Trippande tassar. Efter att provat andra yrken insåg jag att hundar var det jag ville jobba med . Jag har min första hund, Elise som är en staffe på 4 år. Vi tycker om att gå långpromenader men helst av allt vill hon bara busa.

Utbildningar

Första hjälpen, hund (2022)

Sara

Johanna heter jag, är 21 år och jobbar heltid på Trippande Tasssar. Jag har alltid haft ett stort intresse för djur och har jobbat med många olika djurslag, allt från smådjur till lantbruksdjur. Jag stortrivs med att nu få jobba med specifikt hund! Jag har ingen egen hund men jag har 2 kaniner som jag på fritiden tränar och tävlar kaninhoppning med. Utöver kaninerna älskar jag att bara få vara ute och vandra i naturen.

  Utbildningar/meriter

  Djurvårdare Kvinnerstagymnasiet

  Djurvårdare nivå 2

  Erfarenhet som djurvårdare och elevinstruktör på gymnasieskola

Linn

Mitt namn är Linn, jag är 27 år, läser till psykolog på Örebro universitet och jobbar extra på trippande tassar. Jag har haft hund sedan 2009 och har erfarenhet av tollare, chodsky pes och bordercollie. Jag brinner för agility och har erfarenhet av att träna både döva och hörande hundar. För mig är det finaste man kan ge en hund ett aktivt liv.

Utbildningar/meriter

  Deltagit på SM i agility -18 -19 -21

  USM guld lag 2018

  SM brons lag 2021

  Jag är utbildad agilityinstruktör